• Website Harderwijk
  RJ ONLINE
  De stap naar online succes!
 • Webshop laten maken
  WEBSITE OF WEBSHOP
  Bij RJ Online kunt u terecht voor alle soorten websites,
  of dit nu een eenvoudige website is of een complete webshop

Een website die dezelfde professionaliteit uitstraalt als uw bedrijf. Uw website is hét online visitekaartje van uw bedrijf en vaak de eerste indruk die uw (potentiele) klanten krijgen.

Ruim 45% van de bezoekers bezoekt uw website tegenwoordig met een mobiel apparaat. Het is dan ook erg belangrijk dat uw website op elk apparaat goed wordt weergegeven. Onze websites passen zich automatisch aan aan elk scherm, dit heet responsive. Uw website mooi op elk apparaat!

SSL zorgt voor een betere beveiliging van de gegevens van uw bezoekers, zo kunnen bezoekers bijvoorbeeld veilig gebruik maken van een contactformuler. Ook straalt het gebruik van een HTTPS verbindng met een groen slotje meer vertrouwen uit.

De hosting is een belangrijk onderdeel van uw website en zorgt voor de bereikbaarheid en snelheid van uw website. Om de beste weergave van uw website te kunnen garanderen bieden wij snelle en stabiele hosting aan.

Neem contact met ons op

Volledig responsive en eenvoudig aanpasbaar


Elke website heeft zijn eigen unieke design. Wij zorgen ervoor dat elke gebouwde website duidelijk vertoond wordt op iedere smartphone, tablet computer of laptop. Doordat we onze websites volledig responsive maken is het perfect voor alle schermformaten. Het maakt niet uit welk formaat u gaat gebruiken, uw website zal er altijd piekfijn uitzien.


Door gebruik Wordpress is het ook voor u eenvoudig om uw website zelf aan te passen. Wilt u bijvoorbeeld een tekst aangepast hebben of een product verwijderen/toevoegen aan de website? Dat is allemaal geen probleem. Door een eigen beheerpaneel heeft u dit allemaal eenvoudig in de hand. Wij bouwen elke website overzichtelijk op en u krijgt uiteraard bij de oplevering uitleg over het pakket en de werking van Wordpress.

Bekijk ons portfolio
webdesign
Gesprek
webdesign Harderwijk
Ontwerp
Website laten maken
Oplevering
 • website Harderwijk
 • webshop
 • Online Succes
Succes!

Wat onze klanten zeggen

Staat u hier binnenkort tussen?


Persoonlijk contact, plezierige samenwerking, snelle service en professionele afwerking van de website. Dat is wat RJ Online ons geboden heeft.

SEO

Joke SmitStichting Ten Clarenwater

Onze website is door RJ Online van begin tot eind ontwikkeld. Het aangeleverde ontwerp was direct raak waardoor de website snel online gezet kon worden!

Hoger in Google

Marcel van KlompenburgABB Personeelsdiensten

Van de jongens een top service mogen ontvangen. De communicatie gaat over en weer ook moeiteloos wat tot een snelle oplevering leidde.

betaalbare website

Jarno HeitinkHeitink transport

0
0
0
0